Bilfag-Østfold-logo-hvit
Søk
Close this search box.

Yrkesmesse i Askimhallen 24.januar

I går deltok vi som utstillere på Yrkesmessen i Askim-hallen. Vi hadde som i fjor samlet alle oss i Bilbransjen til en sammenhengende stor stand på kortsiden i hallen. I år hadde vi også med oss Opplæringskontoret for Service og Samferdsel, og både Sørby og Wright trafikkskoler.
Vi som driftet bilbransjefagene var; Team Verksted Askim, Askim MC, Autoria Askim, Bilskadesenteret Østfold, Wurth, Bilbutikk1 Askim, samt Møller Bil Skolen. VI er stolte av at vi klarer å samarbeide om å lage EN flott diger stand, derfor var det ekstra gøy når vi også vant prisen for Beste Stand 2024!
Vi hadde også i år med oss mange kule aktiviteter og konkurranser. Blant annet ble en nybil behandlet med kjeramisk coating, det ble vist frem induksjons-retting av overflateskader, vi hadde med oss Lakksimulatoren som lærling Mari hjalp elevene til å teste, Team Verksted hadde med seg en svær lastebil-motor som blikkfang og selvfølgelig hadde vi hjulskiftkonkurranse og «gjett delen»-konkurranse med flotte premier. Lærlingene hjelper oss selvfølgelig å promotere fagene våre, og denne gangen var Håkon med fra Team Verksted, Tautvydas med fra Bilbutikk1 og Mari som nevnt fra Bilskadesenteret Østfold.

På Yrkesmessen får besøkende mulighet til å møte utstiller-bedrifter fra veldig mange ulike bransjer fra hele Indre Østfold regionen. En flott muligheten til å bli bedre kjent med næringslivet og arbeidsmulighetene i Indre Østfold. Dagtid fikk over 2500 elever fra hele regionen delta på messen. De ble busset inn fra 9, og 10 trinn på ungdomsskolene, samt VG1+Vg2 fra de videregående skolene . Fra klokken 16 var det åpent for elever, deres foresatte og andre interesserte. Dessverre var det dårlig med besøkende på kvelds arrangementet, men det å treffe så mange ungdommer på en plass på dagtid er helt uvurderlig for oss!

Del innlegg:

Facebook
LinkedIn
E-post