Bilfag-Østfold-logo-hvit
Søk
Close this search box.

Kontakt

lasse-800x700

Lasse Skjelbostad

Daglig leder
LES MER

Lasse har det overordnede ansvaret for BILFAG ØSTFOLD, men har også oppfølgingsansvar for enkelte lærlinger. Lasse har vært daglig leder i BILFAG ØSTFOLD siden 2018. Han er utdannet sosiolog, og jobbet tidligere som Fagkonsulent TIP i Opplæringsavdelingen ved Østfold Fylkeskommune.

mai-britt-johannesen-800x600

Mai-Britt Johannessen

Fagkonsulent rekruttering og yrkesvalg
LES MER

Mai-Britt har kontakt med alle skolene i Østfold som har VG1 TIP og VG2 Kjøretøy, og alle våre medlemsbedrifter når det gjelder rekruttering. Hun følger opp lærlinger og lærebedrifter i Reservedel- og Salgsfaget. Hun har også ansvar for alle markeds- og messeaktiviteter, oppdatering av hjemmesiden og diverse markeds-materiell, samt annonsering og aktivitet på sosiale medier. Mai-Britt har en Bachelorgrad i Markedsføring og Ledelse fra Handelshøyskolen BI, og 10 års erfaring fra arbeid med ungdom mot arbeid og utdanning ved NAV. Mai-Britt startet opp i sin stilling ved Bilfag Østfold i mars 2019.

bjarte

Bjarte A. Sjursen

Fagkonsulent
LES MER

Bjarte har oppfølgingsansvar for lærlinger og bedrifter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og Rygge/Moss. Han er også kurslærer i bilskadefaget. Bjarte er utdannet Biloppretter med avlagt fagprøve i 1986, og har lang og variert erfaring fra Bilskadefaget, før han startet opp i sin stiling hos Bilfag Østfold i 2009. Bjarte jobber nå også med utarbeidelse av et nytt kursopplegg innen bilskade, lakk og karosserifagene.

christian

Christian Claussen

Fagkonsulent
LES MER

Christian har oppfølgingsansvaret for lærlinger og bedrifter i Indre Østfold. Christian er utdannet Bilelektriker og Bilmekaniker lette kjøretøy. Før han kom til Bilfag Østfold i 2014 jobbet Christian som Teknisk rådgiver ved Bertel O. Steen i Moss. Christian har ansvar for opplæring og kursing knyttet til vår Elbil-Undervisningsmodul, og har også ekstra-kurs i grunnleggende elektro for de av lærlingene som synes dette er utfordrende. Han er også godkjent kursholder for AC kurs etter F-gass forordningen, og holder kurs for lærlingene slik at de blir sertifisert.

ole-martin-800x600

Ole Martin Johansen

Fagkonsulent
LES MER

Ole Martin har oppfølgingsansvar for lærlinger og bedrifter i Moss, Råde og Fredrikstad-distriktet. Han er også kurslærer i Bilfaget Tunge Kjøretøy og Motorsykkelfaget. Ole Martin har lang erfaring fra oppfølging av lærlinger gjennom sin jobb hos Volvo Norge som Lærling- og utdanningskoordinator. Ole Martin tok opprinnelig fagbrev som Motorsykkelmekaniker, men har i senere tid også tatt fagbrev på Tunge kjøretøy. Han har lang erfaring fra Forsvaret der han både har jobbet med drift og ledelse av verksteder, samt hatt ansvar for kompetanse utdanning og undervisning. Ole Martin startet hos oss i mai 2021.

opplæringskontoret bilfag østfold

send oss en e-post

Ønsker du å lese mer om Opplæringskontoret Bilfag Østfold?