Bilfag-Østfold-logo-hvit
Søk
Close this search box.

Velkommen til vår nye hjemmeside!

Vi er nå spente på å introdusere vår oppdaterte nettside. Vi har gjort noen oppgraderinger, som forhåpentligvis vil gi deg en forbedret og enda mer brukervennlig opplevelse. Vi har jobbet hardt for å skape en plattform som viser frem alle mulighetene i bransjen vår, og som tilbyr verdifull informasjon til våre besøkende.

Nyheter:

  • Hold deg oppdatert med de siste nytt om hva vi finner på av krumspring, messer, kurs osv
  • Flere knapper for å komme til riktig sted.
  • Vi har laget en snarvei til Kompetanseboka for våre nye lærlinger.
  • Bedrifter kan nå enda enklere finne læreplaner, Oppfølgingsskjemaer og andre verktøy.

Vårt mål er å gjøre din vei til riktig informasjon hos oss, så smidig som mulig. Vi har nøye laget hver side for å sikre at du finner det du leter etter uten problemer. Enten du er en ny besøkende eller en lojal besøker, tror vi at du vil sette pris på forbedringene vi har gjort. Vårt mål er at det skal være like enkelt å finne frem som Ungdomsskole-elev som leter etter informasjon om bransjen og våre lærefag, som lærling som vil ha tilgang til våre verktøy, og som lærebedrift.

Vi oppfordrer deg til å utforske vår nye nettside! Fortell oss hva du synes, og om det er noe vi kan gjøre for å forbedre opplevelsen DIN ytterligere. Vi ønsker å hele tiden forbedre oss, til deres fordel!

Takk for at du besøker oss!

Med vennlig hilsen oss i Opplæringskontoret Bilfag Østfold AS

Del innlegg:

Facebook
LinkedIn
E-post