Bilfag-Østfold-logo-hvit
Søk
Close this search box.

Bilfag Roadshow på Malakoff VGS

Den 19.oktober arrangerte vi Bilfag Roadshow på Malakoff VGS. Elevene på VG2 Kjøretøy er med som Crew på arrangementet og hjelper VG1 TEK og Elektro-elever på de ulike aktivitets-stasjonene når de kommer på besøk til arrangementet. I tillegg har vi med oss representanter for bransjen som kan fortelle elevene mer om hverdagen ute i bedriftene, og vise hva slags kjøretøy og arbeidsoppgaver man kan komme borti i de ulike fagene. I år hadde vi med oss Bertel O. Steen som samarbeidspartner.

Både avdelingen Last og Buss Solgård Skog som driver med varebiler og lastebiler, samt personbilavdelingen på Ryggeveien, stilte mannsterke opp både med kule kjøretøyer i alle varianter, samt lærlinger og ledere. I tillegg hadde vi invitert Krogstadfjorden Marina for å fortelle og vise hva Motormekanikerfaget går ut på. Vi hadde en flott dag sammen med massevis av kule ungdommer, og noen ser vi forhåpentligvis igjen som lærlinger om noen år.

Takk til Malakoff VGS som alltid tar godt imot oss, og lar oss benytte områdene i og rundt kjøretøyavdelingen for å drive med rekruttering!

Del innlegg:

Facebook
LinkedIn
E-post