Bilfag-Østfold-logo-hvit

Bilfag Roadshow på Ås VGS

Den 18.oktober arrangerte vi Bilfag Roadshow på Ås VGS sammen med Opplæringskontoret for Bilfag Oslo og Akershus (OBOA), Bertel O. Steen Opplæringsringen og Møller Bilskole. Elevene på VG2 Kjøretøy, samt VG2 Bilskade, Lakk og Karosseri er med som Crew på arrangementet og hjelper elvene på de ulike aktivitets-stasjonene når de kommer på besøk. Vi hadde i år, som i fjor, besøk av VG1 TEK-klassene, VG1 Elektro-klasser, VG2 Arbeidsmaskiner var innom, samt mange Ungdomsskole-elever fra ungdomsskoler i nærområdet (men også helt opp til Drøbak og Ski!).

For å vise frem hva bransjen har å by på hadde vi med oss representanter for bransjen, som kan fortelle elevene mer om hverdagen ute i bedriftene, og vise hva slags kjøretøy og arbeidsoppgaver man kan komme borti i de ulike fagene. I år hadde vi med oss Andresen Bil (avd Askim og Ski), Lillebror MC og Norsk Scania Furuset som samarbeidspartnere. Disse lot elevene høre, se og føle hva bilfagene kan by på . Vi hadde en flott dag sammen med massevis av kule ungdommer, og noen ser vi forhåpentligvis igjen som lærlinger om noen år 

Takk til Ås VGS som alltid tar veldig godt imot oss, og lar oss benytte områdene i og rundt kjøretøyavdelingen for å drive med rekruttering!

Del innlegg:

Facebook
LinkedIn
E-post