Bilfag-Østfold-logo-hvit
Søk
Close this search box.

Lasse Oppdaterer: Flytting til nye lokaler

Bilfag Østfold har siden våren 2020 jobbet med et konsept vi har kalt Bilfag Kompetansesenter. I beskrivelsen datert 4. juni 2020 står det i overskriften «Bilfag kompetansesenter – et nytt sted i 2024». Vi har altså ønsket å utvide våre tilbud og kvaliteten på våre tjenester lenge. Nå er det endelig klart at vi skal flytte til Myrveien 6 i Råde på Missingmyr Industriområde, sommeren 2024. I tillegg til at vi ønsker å gi alle dere et bedre tilbud, er nå det såkalte KPS-bygget i Trøskenveien 36 solgt, og det er usikkerhet rundt planene for området. Bra timing på dette med andre ord!

«Bilfag-familien» fikk et nytt lærefag i 2022; Bilpleiefaget, og får fra i år av enda et nytt lærefag; Sykkelmekanikerfaget. Det arbeides også med minst ett lærefag til. Hovedmålet med Bilfag Kompetansesenter er derfor å ha fasiliteter og kursaktiviteter som favner bredere enn i dag. En annen utvikling vi har jobbet bevisst med, også i dagens lokaler, er å i større grad kombinere teori med praksis på våre kurs. I nye lokaler vil det bli både enklere å få til praktisk sett, og mulig å få til med høyere kvalitet. Vi har også sett for oss at våre nye lokaler kan bli et slags samlingspunkt på ulike måter. Mer om dette vil komme i tiden fremover 😉
Det viktigste midt oppe i selve flyttingen vil være å gjennomføre våre kjerneoppgaver: oppfølging, opplæring og rekruttering på en god måte.

Del innlegg:

Facebook
LinkedIn
E-post