Bilfag-Østfold-logo-hvit
Søk
Close this search box.

Utlån og utleie

Lakksimulator

Lakksimulatoren er innkjøpt av opplæringskontoret både for at elever på BLK kan få trene seg i «lakkboksen», for at våre egne lærlinger kan få mengdetrening som del av kurs, og som en aktivitet på de messer og events vi deltar på. Vi låner derfor gjerne ut vår simulator til BLK-klassene dersom det skulle være ønskelig, og kan også stille opp dersom dere har egne events eller skal delta på messer/events der dere tenker at denne kunne være et morsomt og nyttig innspill. Den er relativt enkel å bruke med de enkleste innstillingene, men kan bli avansert når vi benytter den i treningsundervisning for elever og lærlinger.

Hjulskiftmodul

Dette er vår mest populære aktivitet på alle events og messer. Her kan hvem som helst teste hvor effektiv man er på å skifte hjul. Ofte setter vi to personer mot hverandre og tar tiden, da konkurrerer man både mot hverandre der og da, og mot en «beste tid for dagen» ofte. Populært innslag på for eksempel; «åpen dag» både hos forhandlere og på skoler, yrkes- og utdanningsmesser, Bilfag Roadshow og liknende. Skikkelig moro lavterskel aktivitet!

Elektromodul

Her har vi laget en egen kasse der man kan teste/leke med sine elektro-kunnskaper for å få diverse lys til å fungere som de skal. Har to sider så to elever, eller to «team», kan være i gang samtidig. Enkel «bruksanvisning»/koblingsskjema følger med til de ulike oppgavene. Populært innslag på for eksempel; «åpen dag» både hos forhandlere og på skoler, yrkes- og utdanningsmesser, Bilfag Roadshow og liknende. Krever ikke mye forkunnskaper!

 

Elbil Undervisningsmodell

Litt mer avansert modell som vi gjerne låner ut til skoler/klasser som vil undervise/demonstrere hvordan en elbil fungerer. Kan også lånes ut til messer/events som blikkfang dersom den ikke er på undervisnings-oppdrag. Sikkerhetsutstyr medfølger for å illustrere viktigheten av sikkerhet i arbeidet med elbiler.

Diverse Flagg/Roll-ups/brosjyrer

Vi har beachflagg i to ulike størrelser, bakvegger med motiv fra verkstedmiljøer, rollups med ulike budskap (bla oversikt over fagretningene), en bardisk og telt med profilering.
Brosjyrer med informasjon om utdanningsmuligheter i Bilbransjen deles gjerne ut i papirformat, men kan også finnes her i en digital og interaktiv versjon: https://www.visbrosjyre.no/bilfag/MailView/